مایکروسافت به‌روزرسانی‌ای را منتشر کرده است که آسیب‌پذیری‌های Remote Desktop شناسایی شده در ویندوز سرور را برطرف می‌کند. در 4 ژانویه، در اطلاعیه‌ای که توسط این شرکت به اشتراک گذاشته شد، تأکید شد که برای رفع مشکل Remote Desktop در ویندوز سرور 2022، یک آپدیت جدید به اشتراک گذاشته شده است و آسیب پذیری‌ها، باید فوراً برطرف شوند.

بنابراین در ادامه مقاله، همراه ما باشید تا ببینیم مشکل چیست و نحوه برطرف کردن آن، به چه صورت است. اگر به دنبال کسب اطلاعات بیشتر و یا خرید ویندوز 10 اورجینال هستید، به این صفحه مراجعه کنید.

این آسیب‌پذیری، چیست و چه مشکلاتی را به وجود می‌آورد؟

این آسیب‌پذیری‌ها باعث سیاه شدن صفحه نمایش Windows Server، مشکلاتی در ارتباط با ریموت دسکتاپ و همچنین کاهش عملکرد و کارآیی می‌شود.

علاوه بر این، کاربران نمی‌توانند در بخش‌های اکتیو دایرکتوری، Hybrid Azure Active Directory و برنامه‌هایی که از Single Sign – On (SSO) روی سیستم های آسیب‌پذیر استفاده می‌کنند، استفاده کنند.

برای دریافت قیمت و جزئیات فنی لایسنس ویندوز سرور 2022، به اینجا مراجعه کنید.

این آسیب‌پذیری بر روی کدام نسخه‌ها، تأثیر می‌گذارد؟

مشکل Remote Desktop در ویندوز سرور-01

کمپانی مایکروسافت، خاطرنشان کرده است که مشکل Remote Desktop و مشکلات عملکرد در تمام نسخه‌های پشتیبانی شده ویندوز سرور، مشاهده و بررسی شده است. این آسیب‌پذیری سیستم‌عامل‌های ویندوز سرور 2022، ویندوز سرور 2019، ویندوز سرور 2016 و نسخه‌های ویندوز سرور 2012 R2 را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

مطلب پیشنهادی: لایسنس ویندوز 10 اورجینال

چگونه این آسیب‌پذیری را برطرف کنیم؟

شرکت Microsoft، پچ جدیدی را برای ویندوز سرور منتشر کرده است تا برخی از مشکلات مربوط به ریموت دسکتاپ از طریق این به‌روزرسانی را برطرف کند. براساس یادداشت‌های منتشرشده، این به‌روزرسانی، باگ مربوط به Remote Desktop که باعث ایجاد مشکلات عملکرد و همچنین جلوگیری از اتصال کاربران به سرور می‌شد را برطرف می‌کند.

به کاربران توصیه می‌شود، پس از انجام به‌روزرسانی‌های لازم از طریق یک بسته واحد (KB5010196) که توسط مایکروسافت به اشتراک گذاشته شده و فقط مربوط به نسخه 2019 است، دستورالعمل‌های Windows Update را نیز دنبال کنند.

شما می‌توانید این به روزرسانی را از کاتالوگ به‌روزرسانی مایکروسافت، دانلود کنید. کاربران می‌توانند با استفاده از دستورالعمل‌های موجود در کاتالوگ به‌روزرسانی مایکروسافت، این به‌روزرسانی را به‌صورت دستی در سرویس‌های به‌روزرسانی ویندوز سرور (WSUS) وارد کنند.

همچنین می‌توانید از طریق به روزرسانی NET4.8 KB5011258 نیز این مشکل را برطرف کنید. این به‌روزرسانی را نیز می‌توان از کاتالوگ به‌روزرسانی مایکروسافت، دانلود کرد.

ممنون که تا انتهای مقاله آموزش رفع مشکل Remote Desktop در ویندوز سرور 2022، همراه ما بودید. لطفاً سؤالات و نظرات خود را در قسمت دیدگاه‌ها، با ما به اشتراک بگذارید.