Microsoft 365 و Office 365 دو محصولی هستند که بخاطر تشابه اسمی که دارند، معمولاً کاربران را سردرگم می‌کنند. اگر می‌دانید که تفاوت آفیس 365 و مایکروسافت 365 چیست و کدام یک برای شما گزینه بهتری است، شما یک پله از سایر کاربران جلوتر هستید. تاریخچه مایکروسافت 365 و آفیس 365 کمی پیچیده است اما بررسی کامل این دو محصول، باعث می‌شود که تفاوت‌های این دو پلتفرم را متوجه شوید.

پس از خواندن این مقاله، نه تنها می‌توانید این دو محصول را از هم تشخیص دهید، بلکه می‌توانید ویژگی‌های کلیدی و تفاوت‌های قیمتی آن‌ها را نیز درک کنید. امیدوارم با استفاده از این اطلاعات، بتوانید تصمیم درستی بگیرید.اگر به دنبال کسب اطلاعات بیشتر درباره ویندوز 10 اورجینال و یا نحوه بهرمندی از مزایای آن هستید، به مطالعه این صفحه بپردازید.

آفیس 365 چیست؟

Office 365 برای اولین بار در سال 2011 به بازار عرضه شد، این محصول یک راه حل مبتنی بر ابر است که شامل معروف‌ترین برنامه‌های مایکروسافت از جمله Word، Excel، PowerPoint، Outlook، Access، Publisher و Skype به همراه تعدادی برنامه و سرویس دیگر مانند Planner، SharePoint، Microsoft Teams و غیره است.

آفیس 365 به سه دسته کلی تقسیم می‌شود:

  1. آفیس 365 خانگی (Office 365 Home)
  2. آفیس 365 بیزینس (Office 365 Business)
  3. آفیس 365 اینترپرایز (Office 365 Enterprise)

برای درک اینکه چه اتفاقی برای آفیس 365 افتاده است، ابتدا باید مایکروسافت 365 را بررسی کنیم.

برای خرید آفیس 365 و بهره‌برداری از امکانات کامل این نرم‌افزار اداری، به صفحه خرید این محصول مراجعه کنید. ما انواع طرح‌ها و نسخه های مختلف را برای نیازهای متنوع شما در اختیار داریم.

مایکروسافت 365 چیست؟

مایکروسافت 365 تا آوریل 2020، یک پلتفرم اشتراکی بود که شامل Office 365 به علاوه ویندوز 10 (OS) و Enterprise Mobility Suite بود؛ بنابراین، کاربران مایکروسافت دو گزینه داشتند؛ یا آفیس 365 را انتخاب کنند یا مایکروسافت 365 را دریافت کنند.

اما مایکروسافت در آوریل 2020، اعلام کرد که نام تمام سرویس‌های خدماتی خود را تغییر داده است و همه چیز تحت یک نام یعنی مایکروسافت 365 در دسترس خواهد بود. در حال حاضر، مایکروسافت 365 شامل تمام برنامه‌های آفیس 365 به همراه ابزارها و ویژگی‌های اضافی و پیشرفته‌تر مانند Microsoft Editor, Microsoft Money for Excel به علاوه ویندوز 10 پرو، و Enterprise Mobility + Security است.برای اطلاع از قیمت لایسنس ویندوز 10 کلیک کنید.

اگر به صفحه وب‌سایت رسمی مایکروسافت بروید و بخش «Office» را از منو انتخاب کنید، عنوان زیر را مشاهده خواهید کرد:

تغییر نام آفیس 365 به مایکروسافت 365 در وب سایت مایکروسافت

به گفته این شرکت، Microsoft 365 شامل همه برنامه‌هایی است که در لایسنس آفیس 365 وجود داشت. Microsoft 365 به همراه برنامه‌های آفیس، خدمات ابری هوشمند و امنیتی در سطح جهانی برای کمک به افراد و مشاغل، طراحی شده است.

طبق وب سایت رسمی مایکروسافت، هنوز خرید برخی از برنامه‌های آفیس 365 برای سازمان‌ها موجود است که شامل محصولات زیر است:

  • آفیس 365 اینترپرایز ای 1 (Office 365 Enterprise E1)
  • آفیس 365 اینترپرایز ای 3 (Office 365 Enterprise E3)
  • آفیس 365 اینترپرایز ای 5 (Office 365 Enterprise E5)

اگرچه ممکن است این محصولات در ابتدا گران به نظر برسند، اما این یک سرمایه‌گذاری یکباره است که به شما این امکان را می‌دهد تا از همه برنامه‌ها و سرویس‌های آفیس استفاده کنید.

پس از تغییر برند، مایکروسافت طرح‌های جدید، مقرون‌به‌صرفه‌تر و جامع مایکروسافت 365 را معرفی و قیمت‌گذاری کرد. علاوه بر Microsoft 365 for Home که شامل دو محصول مایکروسافت 365 پرسونال و مایکروسافت 365 فمیلی است، سه گزینه دیگر نیز وجود دارد که در ادامه به معرفی آن‌ها می‌پردازیم. اگر به دنبال خرید ویندوز 10 اورجینال هستید، به این صفحه مراجعه کنید.

به طور کلی مایکروسافت 365 دارای نسخه‌های زیر است:

  • Microsoft 365 for Business
  • Microsoft 365 for Enterprise
  • Microsoft 365 for Education

ما در ادامه، هریک از نسخه‌های زیر را بررسی خواهیم کرد.

Microsoft 365 for Business

چهار محصول مختلف در این دسته، وجود دارد که شامل موارد زیر می‌باشد:

  • Microsoft 365 Business Basic: هزینه هر کاربر در ماه 6 دلار است و به اشتراک سالیانه نیاز دارد. در مجموعه مایکروسافت 365 بیزینس بیسیک، مایکرسافت تیمز، فضای ذخیره‌سازی ابری وان درایو و نسخه‌های تحت وب و موبایل Word، Excel و PowerPoint را دریافت خواهید کرد.
  • Microsoft 365 Apps: هزینه هر کاربردر ماه 8.25 دلار است و به اشتراک سالیانه نیاز دارد. طرح مایکروسافت 365 اپز، شامل برنامه‌های آفیس در تمام دستگاه‌ها و ذخیره‌سازی فایل‌ها در وان درایو است، اما شامل ایمیل تجاری و مایکروسافت تیمز نمی‌شود.
  • Microsoft 365 Business Standard: هزینه هر کاربر در ماه 12.50 دلار است و به اشتراک سالیانه نیاز دارد. مایکروسافت 365 بیزینس استاندارد شامل مایکروسافت تیمز، فضای ذخیره‌سازی وان درایو، ایمیل تجاری و برنامه‌های کامل آفیس در همه دستگاه‌ها است.
  • Microsoft 365 Business Premium: هزینه هر کاربر در ماه 22 دلار است و به اشتراک سالیانه نیاز دارد. مایکروسافت 365 بیزینس پرمیوم شامل تمام ویژگی‌های نسخه استاندارد و همچنین حفاظت پیشرفته در برابر تهدیدات سایبری و مدیریت دستگاه است.

برای مشاهده جدول مقایسه کامل آفیس 365 بیزینس، بر روی این لینک کلیک کنید.

Microsoft 365 for Enterprise

این طرح به طور خاص برای سازمان‌های بزرگ به ویژه آن‌هایی که دارای پرسنل بین المللی هستند، طراحی شده است. سه محصول مختلف در این طرح، وجود دارد که شامل موارد زیر است.

  • Microsoft 365 E3: هزینه هر کاربردر ماه 36 دلار است و به اشتراک سالیانه نیاز دارد. در مایکروسافت 365 اینترپرایز ای 3، علاوه بر همه برنامه‌های آفیس، امنیت اصلی و قابلیت‌های انطباق برای شرکت را نیز دریافت می‌کنید.
  • Microsoft 365 E5: هزینه هر کاربر در ماه 57 دلار است و به اشتراک سالیانه نیاز دارد. این محصول شامل ویژگی‌های کلیدی آفیس و قابلیت‌های تحلیلی برای سازمان است.
  • Microsoft 365 F3: هزینه هر کاربر در ماه 8 دلار است و به اشتراک سالیانه نیاز دارد. این بسته با در نظر گرفتن نیروی کار ایجاد شده است و برنامه‌های کامل آفیس و خدمات ابری را در اختیار آنها قرار می‌دهد.

برای مشاهده جدول مقایسه کامل آفیس 365 اینترپرایز کلیک کنید.

Microsoft 365 for Education

همانطور که از نام این محصول مشخص است، آفیس 365 اجوکیشن برای مؤسسات آموزشی است و شامل سه طرح مختلف زیر می‌باشد.

  • Microsoft 365 A1
  • Microsoft 365 A3
  • Microsoft 365 A5

برای مشاهده جدول مقایسه کامل آفیس 365 اجوکیشن کلیک کنید.

تفاوت اصلی Office 365 و Microsoft 365

حال به سوال اصلی خود بازگردیم، تفاوت آفیس 365 و مایکروسافت 365 چیست؟

Office 365، مجموعه‌ای از برنامه‌های بهره‌وری مایکروسافت مانند Word، PowerPoint، Outlook و غیره است. از سوی دیگر، مایکروسافت 365 یک بسته نرم افزاری شامل Office 365، Enterprise Mobility، Windows Enterprise است. اساساً شامل چندین سرویس دیگر برای امنیت، مدیریت دستگاه‌های تلفن همراه و سیستم عامل است.

برای توصیف این وضعیت، می‌توان از جمله “همه شست‌ها انگشت هستند، اما همه انگشتان شست نیستند” استفاده کرد.

چگونه محصول مناسب را انتخاب کنیم؟

همه چیز به نیازهای سازمان شما، تعداد کارکنان و استفاده پرسنل شما از مایکروسافت و خدمات آن بستگی دارد. مایکروسافت قبلاً قسمت سخت را برای شما انجام داده است و برنامه‌ها و بسته‌های خود را بر اساس صنعت، جدا کرده است؛ بنابراین اولین کاری که باید انجام دهید این است که به سراغ موردی بروید که برای شما کاربرد دارد. در اینجا، چند سوال و یادداشت وجود دارد که شما را راهنمایی می‌کند و به شما کمک می‌کند که تصمیم بهتری بگیرید:

  • کارکنان شما هر چند وقت یکبار از مجموعه مایکروسافت استفاده می‌کنند؟ شاید اکثر کارمندان شما، مک بوک دارند و تقریباً همه کارها را با برنامه Pages یا G Suite انجام می‌دهند؛ بنابراین به ندرت به برنامه‌های مایکروسافت آفیس یا هر برنامه دیگری نیاز دارند.
  • امنیت چقدر برای شما مهم است؟
  • آیا قرار است کاربر طولانی مدت مایکروسافت باشید؟
  • آیا ترجیح می‌دهید یک بار مبلغ نسبتاً زیادی را پرداخت کنید و در دراز مدت پس انداز کنید یا ترجیح می‌دهید هزینه‌های ماهانه کمتری بپردازید؟

امیدواریم این مقاله به شما در درک کل داستان تفاوت آفیس 365 و مایکروسافت 365 کمک کرده باشد. اگر می‌خواهید قبل از انتخاب نسخه مایکروسافت 365 خود تحقیق کنید، به خاطر داشته باشید که اطلاعات قدیمی زیادی در وب وجود دارد. هر چیزی که تاریخ آن قبل از آوریل 2020 باشد یک خبر قدیمی است؛ بنابراین حتما به تاریخ مقالاتی که می‌خوانید توجه کنید.

برای اطمینان از اورجینال بودن لایسنس، مناسب‌ترین قیمت‌ها و برخورداری از پشتیبانی پاسخگو می‌توانید خرید لایسنس مایکروسافت 365 را از فروشگاه باما سافت انجام دهید.

ممنون که تا انتهای مقاله تفاوت آفیس 365 و مایکروسافت 365، همراه ما بودید. لطفاً سؤالات و نظرات خود را در قسمت دیدگاه‌ها، با ما در میان بگذارید.